CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

SWEET JE BILE BACE

~TENTANG ANA~

My photo
KLUANG, JOHOR, Malaysia
SALAM.....name ana LYNDA...umur ana 20 tahun, ana berasal dari KLUANG, JOHOR...ana BONGSU dari dua beradik..dulu ana SEKOLAH MENENGAH TENGKU ARIS BENDAHARA, KLUANG...ana ni seorang yang suka SENYUM...hik2 skunk ana study kat KUIM best tempat 2..ana ambik DIPLOMA KAUNSELING..alhamdullah skunk ana dah sem 3...ana minat sangat2 main FUTSAL tapi skunk dah tak mcm dulu...ada je pantang larang...kadang2 tak paham, tapi paham2kan jelah...ana tak suka kene "kongkong", rimassssss...ana klu marah ana suke diam, bukan pe MALAS NAK LAYANN...seronok sangat wat BLOG NIE mcm2 dapat BELAJAR, THANKS kat sahabat2 ana dan jugak EN.YUS sbb tunjuk ajar wat BLOG nie...emm k lah setakat nie je, jangan lepas tau dari BLOG "GADIS CAPRICORN"....:)

~ABAH MAK~

~ABAH MAK~
yg sweet couple nie adalah ABAH MAK GADIS CAPRICORN...cube TEKA gadis capricorn ikut muke saper????hik3 jawablah sendiri ea.....

~ME AND ALONG SAHYANG~

~ME AND ALONG SAHYANG~
this is my "SISTER" satu2nye ALONG yang GADIS CAPRICORN ada....tanpe DIE umah SUNYI GILER...:

~MY ESAM~

~MY ESAM~
nie lah ESAM...adik angkat GADIS CAPRICORN mase nie muke baru bangun tido....mak aiiiii masyam die, GADIS CAPRICORN jerk yg taw...

~ME AND MY ESAM~

~ME AND MY ESAM~
waktu nie GADIS CAPRICORN baru jerk dapat BALIK dari ORENTASI KOLEJ...budak nielah yang PALING RINDU TERSANGAT....

~THANKS 4GIVE ME~

~THANKS 4GIVE ME~
sahyang sangat2 kat bear nie..sbb nie pemberian dari orang yang GADIS CAPRICORN SAYANG....setiap kali nak TIDO mesti cari,peluk, cium baru LENA tido...name bear nie "BABY PAISH"...muahhh

Saturday, August 1, 2009

Ungkapan kata selindung hasrat nan di hatiandainya ditafsir terserlah makna yang tersembunyi
renungan mata bukan pandangan biasa
bertahun handai terjalin hingga waktu ini
gurauan mesra menghiasai masa tika bersama
semakin berputik perasaan inikini baru kusedari selama ini kau ku sayangi
andai bukan itu hakikatnya, mengapa rindu yang ku rasa
mungkin tiada ku fahami, tidak dapat ku nafikan lagi
beban rahsia kian membakar diri...kalimah cinta selongkar renung nan dicita
mungkinkah dibiar terdampar kasih tak kesampaian
naluri berbisik bukannya dambaan cinta
kini baru ku sedari selama ini kau ku sayangi
andai bukan itu hakikatnya mengapa rindu yang ku rasa
mungkin tiada ku fahami, tidak dapat ku nafikan lagi
beban rahsia kian membakar diri...
ikhlasku nyatakan kau yang ku sayangi
kau yang ku cintai walau tak mampu ku miliki
ingin ku luahan mungkin satu harikan terbuka pintu hati
dapat jua kau terima diriku akhirnya.....

0 comments: